Català

Aturem l’od! – aturem l’AFD!

L’Alternative für Deutschland (AfD) planeja fer una protesta de gran escala a Berlín el 27 de maig per a donar-se a conèixer com a defensors de la “llibertat i la democràcia”. De fet, ells neguen un lloc al món a les persones que no encaixen dins de la representació homogènia de la societat que ells propaguen. El seu programa – majoritàriament racista, nacionalista, antifeminista i homòfoba – té com a objectiu l’exclusió. El partit nega el fet que els humans accelerem el canvi climàtic i que siguem responsables d’un munt de catàstrofes ambientals.
 
L’AfD és antidemocràtica i lluita per un canvi autoritari del sistema polític. No ofereix solucions per als problemes socials. El seu objectiu és dividir la societat i enfrontar les persones entre elles.
La marxa de la AfD a Berlín és una amenaça per a tots aquells qui representen una societat diversa i oberta. L’odi propagat per l’AfD no pot tenir lloc a la nostra societat.
L’AfD aplega racistes i radicals de dretes de Pegida, des de l’Identitäre Bewegung fins a la NPD i altres neonazis. El partit propaga i difon l’odi a través de la seva retòrica i mentides despectives i inhumanes. No només s’eximeixen de qualsevol responsabilitat històrica sobre els crims del Nacionalsocialisme, sinó que l’AfD exigeix acabar amb qualsevol commemoració i desitja eliminar qualsevol record públic de les víctimes. Els polítics de l’AfD estan reanimant les flames de l’antisemitisme.
L’AfD culpa els musulmans i refugiats de tots els mals, des de la pobresa fins a la violència sexualitzada. Actuant com a instigador retòric, aquest partit és responsable de milers d’atacs contra musulmans, refugiats i qualsevol persona que els doni suport.
Nosaltres defensem una societat on qualsevol pugui viure a la seva manera i sense por, independentment de la seva aparença, creences o orientació sexual. Els drets humans són indivisibles! Ens mantenim solidàriament units i unides i no permetrem que l’AfD inundi l’espai públic i el Parlament amb odi.
Aturem l’odi! Aturem l’AfD! La nostra alternativa és una societat oberta i democràtica, la nostra alternativa es diu solidaritat! No deixarem que l’AfD faci seus els carrers.
Fem una crida a tots aquells que estan d’acord amb aquestes línies a participar a les protestes i a signar aquesta declaració.